GLASBEWASSING

Wilt u uw ramen van uw woning, serre of garage laten wassen door een specialist in de regio Zeeuws-Vlaanderen? Dan is schoonmaakbedrijf de ideale oplossing. Wij zijn erg flexibel en kunnen op zeer korte termijn een afspraak met uw inplannen. U moet nooit lang te wachten voordat uw ramen weer schoon zijn. Met onze ervaring garanderen wij u dat uw ramen er na afloop weer keurig uitzien.

Glasbewassing in Zeeuws-Vlaanderen

Schoonmaakbedrijf Risseeuw is een jong en fris bedrijf met een bekende naam in Zeeuws-Vlaanderen. Wij wassen met veel plezier dagelijks de ramen van onze klanten in de regio. Onze glasbewassing kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Wij wassen uw ramen aan de buitenkant met behulp van een uitschuifbare telescoopsteel waar een zachte borstel op zit, zo kunnen wij uw ramen tot vier verdiepingen hoog makkelijk bereiken. De binnenkant wordt veelal met de hand gewassen.

Het gebruik van osmosewater

Bij het wassen van uw ramen met kraan of regenwater bestaat de mogelijkheid dat er kalk of mineralen op uw ramen blijft zitten. Schoonmaakbedrijf Risseeuw werkt met speciaal osmose water. Dit houdt in dat wij ramen wassen met gefilterd water. Uit dit water zijn alle mineralen en overbodige stoffen gefilterd waardoor de ramen streeploos opdrogen. Uw ramen zullen daarom na een wasbeurt van ons opdrogen zonder druppels of strepen!

Meer weten over onze glasbewassing?

Wilt u meer weten over ons osmose systeem of de kosten voor het wassen van uw ramen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel naar 0622710988.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.