ROLLUIKEN REINIGEN

Woont u in de regio Zeeuws-Vlaanderen en heeft u last van vieze rolluiken? Dan kunnen wij u helpen. Voor de levensduur van de rolluik is het belangrijk om deze één keer in de twee jaar schoon te maken. Rolluiken die schoongemaakt worden hebben een langere levensduur en zien er na verloop van tijd mooier uit dan rolluiken die niet worden schoongemaakt. Het schoonmaken van een rolluik is vaak onhandig en kan ongewild veel tijd kosten. Geen paniek, schoonmaakbedrijf Risseeuw is uw ideale partner voor het schoonmaken van uw rolluik(ken).

Waarom een rolluik laten schoonmaken?

Rolluiken dienen als bescherming voor uw woning en helpen mede mee als isolatie. Na het verloop van tijd worden rolluiken erg vies omdat deze dagelijks worden blootgesteld aan het weer. Goed onderhoud is belangrijk. Dit is waarom het schoonmaken belangrijk is:

  • Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur.
  • Vuil kan het mechanisme beschadigen.
  • Nette uitstraling van de buitenkant.
  • Mooi aanzicht vanaf de binnenkant.

Wij kunnen ook de binnenkant van uw rolluik reinigen

Naast de buitenzijde van uw rolluiken kunnen wij ook de binnenkant reinigen. Het reinigen van de buitenzijde is makkelijker als de binnenzijde. De binnenkant is vaak moeilijker schoon te maken omdat je hier niet goed bijkomt. Wanneer wij de binnenkant van uw rolluik schoonmaken nemen wij ook gelijk uw rolluibak mee. In de binnenkant van uw rolluikbak zit vaak veel troep verstopt. Vaak blijft het ’s ochtends nog lang vochtig in de rolluikkap waardoor zand en ander vuil zich gemakkelijker hechten. Hierdoor ontstaat er een hoopje vuil die na verloop van tijd op de binnenkant van uw rolluik komt.

Rolluiken laten reinigen door schoonmaakbedrijf Risseeuw

Wilt u meer weten over het laten reinigen van uw rolluiken en de bijkomende kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0622710988 of vul het offerteformulier in op de contactpagina.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.