TERRASSEN REINIGEN

Wanneer het mooi wordt wil je graag een schoon terras hebben. Door weersinvloeden is een terras snel vies en dit kan enige irritatie opwekken. Wij van schoonmaakbedrijf Risseeuw kunnen u weer laten genieten van een heerlijk schoon terras!

Wanneer een terras laten schoonmaken?

Het beste kunt u uw terras laten schoonmaken na de winterperiode. Door de weersomstandigheden gedurende de winter komt er mos, gras, onkruid en vuil op uw terrastegels te staan. Door de groene aanslag op de tegels is het zelfs mogelijk dat je uitglijdt op het terras. Het beste is dus om in het vroege voorjaar uw terras een keer schoon te laten maken.

Schoonmaakbedrijf Risseeuw reinigt ‘All inclusive’

Dit wil zeggen dat u van ons een volledige prijsopgave krijgt voor het reinigen van uw terras. U zult achteraf nooit voor verrassingen komen te staan. Wij zullen tijdens het reinigen de omgeving van uw terras nauwlettend in de gaten houden. Zo worden mogelijke vieze ramen door het reinigen van uw terras altijd even meegenomen.

Hoe reinigen wij uw terras?

Wij reinigen uw terras met een hogedruk of onze speciale terrasreiniger. Met onze terrasreiniger kunnen wij razendsnel spatvrij werk leveren. Met snel roterende vlakstraalsproeiers is uw terras in een mum van tijd schoon. Door de vlakstraalsproeiers die zich onder de kap bevinden blijft het vuile water aan de grond en komt het niet onnodig op muren, schuttingen of ramen.

Wilt u meer weten over de kosten voor het reinigen van uw terras?

De prijs voor het reinigen van uw terras hangt af van de oppervlakte en de ondergrond. Voor de kosten voor het reinigen van uw terras kunt u vrijblijvend contact opnemen via 0622710988 of vul het offerteformulier in op de contactenpagina. Na het invullen van het offerteformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.